Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2005 (2005-05-07) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

nr.46 "Enkura Citrons"

Riits saakaas ar uzliimeem zobos,jaapaspeej tak veel "izdailjot" busu pirms izvest tautinjaa. Kad stundu pirms starta satikaamies visa ekipaazha kopaa radaas doma uzskriceleet textinju uz aizmugureejaam durviim- "un nevajag TAA lamaaties!...". Kaa nekaa buss mums taads liels un lempiigs;), maz kas kaadam kaadaa briidii neiepatiksies. Izradiijaas ka muus pavadiis superiigaa "Enkurs Support Team"!!!!:)

Taa nu mees jautraa noskanjojumaa ieradaamies uz startu.Katraa zinjaa mums ne mazaakaas nojautas nebija uz ko esam parakstiijushies jo paareejie komandas biedri,"Enkurs I" un "Enkurs II" kaa arii"Enkurs I BMW Security Krjuu", jau bija taalees zilajaas. Ar mazu drudzi lampaas metaamies pretiim nezinaajamam :).

Izraadiijaas ka viss saaksies ar milziigu rinjkjoshanu un muzeju,skolu,staciju revideeshanu.Interesanti jo naacaas piepuuleet peleeko masu pie domas kad esmu bijis peedeejo reizi "vaidoshajaa zemee"... Ogree vareeja noshaut divus zakjus uzreiz!:)) Muzeja teritorijaa vareeja arii iepaziities tuvaak ar Avon smaakjiem bet nu mums tas kaut kaa nelikaas saistoshi, toties korkjis pateicoties visiem pie iebrauktuves gan bija izveidojies nemanot.
Saakumaa domaajaam ko tur skriet,ko tur stresot bet pamazaam sajuutot laika straujo ritumu pashi saakaam skriet. Beigaas secinaajaam ka buus vien kaadreiz mieriigaakaa ritmaa viss jaaizbauda. Katraa zinjaa pirmao posmu beidzaam minuuti minuutee:)).

Otrais posms.. otrais posms... Nezinja taada pati kaa saakumaa:D. Kad staasta par to "durshanos" kartee, meegjinu atcereeties ko un kaa kaadreiz esmu dariijies mezhaa. Izraadaas peecaak nodereeja, tikai pashi aiz savas neuzmaniibas neizlasiijaam ka veel tie caurumu "jaaaizsmeeree" ar kriitinju. Taa nu sanaaca ka peec otraa kontrolpunkta Kaspars nodarbojaas arii ar vieglu sprintinju lai atziimeetu pirmo "duurienu" :). Cepur nost,tas tika paveikts aatri. Taalaak jau bija tiiraa bauda ja neskaita putekljus ko saceelaam dodoties tuvaak asfaltam:).Izraadiijaas ka esam visu naski sadariijushi un mums ir kaadas piecas minuutes laika veel kad esam jau pie Kjeguma HES. Nu ko,ne velti tur ziime "max 30 km/h". Braucam ar ~29 :)))). Sheit noder uzraksts uz durviim jo kolonna aiz mums izveidojusies pietiekami gara:))). Finisheejot paarnjem neviltots priex jo ieraugam "Enkurs I"!!!Jaaskrien sabuchoties,sarokoties,vai veel kaa to nez vareetu nosaukt:)))).
Un tad mani apgaismo,gh.Izraadaas laikus treshajam posmam arii dereetu sareekjinaat, citaadi auzas garanteetas. Peec paaris "kjiimiskiem" apreekjiniem veixmiigi sadalaam kas reekjinaas un kas raxtiis. Beigu beigaas sanaaca tiiri neko, tik dereetu ka buutu biezhaak sarakstiijushi:)). Ar to taa kaa tikushi galaa dodamies starta virzienaa. Mums veel pirms pasha starta Maara uztaujaa vai tieshaam veelamies To dariit...:) JAAA,kapeec tad esam atbraukushi:).
Shoreiz mums meerkjis ir censties nenokljuudiities tajos iisajos krustojumos jo izraadaas mans metru raadiitaajs melo uz 10 km kaadus 100m... Siikums izraadiijaas.:)

Treshaa posma laikaa ,tresho reizi pa visu dienu,pabraucam garaam ziimei- "zemu lidojoshas lidmashiinas":DDDDDD. Kaa nelido taa nelido maitas:),tik uz peedeejo reizi kaads heliitis uz horizonta paraadiijaas.Laikam gaisa speeki apzheelojaas par mums jo citaadi buutu izmezhgjiijushi kaklus:). Protams tuvojoties finisham mums atkal ir mazliet laika lai "pavizinaatos" paar Kjeguma HES :DD. Shoreiz rinda aiz mums bij mazaaka:). Laimiigais finishs un skatamies-rinda.... Hehee,caaliit.

Ceturtais posms... Mani jau sabiedee ka buus gruuti izgroziities. Nu jaa,man jau taa "mazaakaa" mashiiniite traapiijusies.Stresa nav! Ar dazhiem Edgara("Enkurs II") padomiem un savu fishku esmu jau izpiipeejis kur un kaa goriities. Beigaas sanaaca tiiri neko:), vismaz pasham savaas aciis ;).
Te nu beidzot viss beidzies un varam sabuut kopaa ar visiem Enkurieshiem!Gan "Enkurs I" un vinju pavadosho "E1BMWSK" safe kaaru:), gan "Enkurs II",gan arii muusu superiigaako "Enkurs Support Team"!!:)
Kaa izraadiijaas muusu "citroninjsh" tika pie eljljas:)))))). Bijaam paarsteigti, nedaudz apstulbushi,laimiigi un mazliet sagurushi.:)
Katraa zinjaa milziigs paldiis organizatoriem par lielisko nedeeljas nogali un emocijaam!!!

P.S.Paareejiem iesaku nesmiiknjaat par busiem;))))). Joks!:)

nr.10 "Enkurs 1" BMW Security Krjū (Crew)
nr.1 "kāda starpība"
nr.17 "kukainis"
nr.6 "blonde paranoia"
nr.23 "1. komanda"
nr.10 "Enkurs I"
nr.27 "Total Nonsense"
nr.7 "Enkurs II"
nr.58 "Gentlemen`s Racing Team"
nr.51 "STIenis Red"
nr.46 "Enkura Citrons"
Maara (organizatori)
nr.20 "Kam negadās?"
nr.3 "wAlts"
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy