Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2005 (2005-05-07) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

nr.58 "Gentlemen`s Racing Team"

Notikums: Rallijs “Kollis 2005” un “Gentlemen`s Racing Team”.
09.05.2005

7.maijā Ogres rajonā risinājās ģimeņu un draugu tūrisma rallijs “Kollis 2005” , kur draugu mudināti arī “Gentlemen’s Racing Team” ņēma dalību.

Saistībā ar lielā “Tēta“ ierašanos protams baidoties no sastrēgumiem laicīgi ierodamies Pļavniekos, pie UNO-X DUS, kur paredzēts starts nogaidam laiku, kad drīkstam ierasties uz reģistrāciju.
Ātri veicot reģistrāciju un tehnisko komisiju, kas izpaudās “3 lietiņu pārbaudē” , dodamies uz starta, saņemam dokumentāciju un starts tiek dots.
Un šeit sākas mazliet apjukums kas un kā jādara?, iedotajā kartē ir ap 100 opbektu, skaidrs ir tas , ka 4 stundās to nevar veikt. Apstājamies izlasam dokumentāciju, saprotam, ka jādodās uz objektiem par ko ir jautājumi kontrolkartē. Šis moments mazliet atņēma vērtīgo laiku, manuprtāt, iepazīšanās ar dokumentāciju bija jāveic pirms starta.
Tik tiešām organizatoriem pirmā posma doma ir attaisnojusies, pamanijām un apskatijām vietas, ko ikdienā nepamanām, vienīgi žēl, ka tas notika ļoti lielā steigā, jo jādodās bij tālāk un tālāk.
Otrais posms bija orientēšanās, kas drošības apsvērumu dēļ tika organizēti pa kartē iezīmētām vienvirziena stigām. Pēc nolikuma bija jaatrod 5 punkti, kas musu ekipāžas prāt bija daudz par mazu, knapi iesiluši un sajutuši garšu pēc stundas jau bijām pie finiša, kur vilkām laiku, jo ātrākais, kad ierasties finišā bija 1.5 stundas pēc starta. Mūsu prāt varēja būt ~ 15 kārtē iezīmēti punkti no kuriem pēc brīvas izvēles jāatrod 10, bet varbū nākamgad...
Tā kā gaidot otro finiša laiku papusdienojuši bijām, devāmies uzreiz uz 3 posma startu- regularitāti un leģendas braucienu. Jaatzīmē, ka dažās vietās mazliet uzdotie attālumi piekliboja. Tā kā izmanojām 2 terratripus, tad pārbaudijām, ka finišā kopējā distance bija nobīdījusies ~ par 400 m no dokumetācijā uzdotās, bet nekļūdās jau tikai tie, kas neko nedara. No pieredzes citos pasākumos nebiju gaidījis tik daudz PLK, bet tā kā mazliet ātrumā sajukām laikos un rēķinos tad braucām ar vidējo uzdoto ātrumu. Pa vidu klausoties hokeja radioreportāžu un priecājoties pat Latvijas izlases panākumu pacilāta noskaņojumā ierodamies finišā, kur notiek pēdējais pasākuma posms “Koļļa faktors”
Šajā posmā bija jāparāda ekipžas sadarbība, proti, japiepilote auto pie kociņa, kur strūrmanim neredzot janoraij karodziņš. Šo posmu veicām diezgan ātri tikai 54 sekundes.
Kopumā pasākums bija interesants un aizraujos, Paldies organiztoriem par ieguldīto darbu.
Uz tikšanos!

Bilžu galerija atrodama pēc interneta adreses: http://www.wasx.net/gallery/thumbnails.php?album=38

“Gentlemen’s Racing Team” ( Nr58)
Pilots
Edgars Avotiņš
e-mail: edgars@baltinet.lv

nr.10 "Enkurs 1" BMW Security Krjū (Crew)
nr.1 "kāda starpība"
nr.17 "kukainis"
nr.6 "blonde paranoia"
nr.23 "1. komanda"
nr.10 "Enkurs I"
nr.27 "Total Nonsense"
nr.7 "Enkurs II"
nr.58 "Gentlemen`s Racing Team"
nr.51 "STIenis Red"
nr.46 "Enkura Citrons"
Maara (organizatori)
nr.20 "Kam negadās?"
nr.3 "wAlts"
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy