Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2005 (2005-05-07) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

nr.1 "kāda starpība"

Prologs.
Nu tā. Pamodos normāli - ap 5 no rīta. Laikam vecums un bezmiegs. Apskatījos - baigi smuks saulēkts. Ceļos augšā, pakasos pavelku gumiju, izlasu avīzi, pēc 7 izbraucu no saviem laukiem. Savācu māsu, un 8.40 ieripinām UnoX. Tur jau priekšā visādi organizatori. Parastās pārbaudes (dokumenti, trīsvienība). Mazliet bildes un varam startēt.

1. posms.
Braucam līdz Dreiliņiem, un tur nospraužam ģenerālo plānu. Salaspils, Ogre, un tad tālais gals ar mazām ģerevņām un lieliem punktiem. Paceļam redzam lapsu. Tad ir skola ar divām meitenēm. Pirmais očeņ interesantais objekts ir kino muzeju nekurienes vidū dzelzceļa stacijā. Esam pirmie apmeklētāji... Vēl muzeji, un ir jau iestājies cigeļ, cigeļ ai ļuļū - aLaikaTaNav! Braucot uz muzeju "Tā tas bija" pretī plakaniski izlido gaiši zaļais Subārs - nobraucam gandrīz grāvī un biedri rallisti kaut kā tiek garām. Zvanu Mārai un saku dažus biezus vārdus. Muzejā ļoti kolorīts muzeja onkulis kara veterāns. (Māra - turpmāk'ņem vērā, ka ir ne tikai muzeja tantiņas, bet arī muzeja onkulīši). Viņš mums izlielās ar savu medaļu, kuru nupat saņēmis no Putina par godu LTK uzvaras 60. gadadienai. Parāda kas ir māzeri. Braucam tālāk. Pie nākošās ģerevņas uz ceļa traktors ar bleķa ragiem uz visām pusēm - pa maliņu var ailavīties gatrām. Īpaši laika vairs nav, tāpēc 40 minūtes pirms finiša ierodamies Lielvārdē. Mierīgi izstaigājam baznīcu, muzeju un ejam rakstīt papīrus. It kā ir 20 minūtes laika, bet nu nav iekāriena nekur skriet. Līdz kontrollaikam 15 minūtes, bet nu tiesnešiem arī ir garlaicīgi un jamie mums ierosina paņemt papiru agrāk un pierakstīt, ka mēs esam beiguši tieši laikā - tā arī darām. Paēdam pusdienas salātiņus un esam gatavi braukt 2. posmā.

2. posms.
Līdz Ķegumam - bez problēmām. Astartē izdomājam kaujas plānu un sākam braukt pa karti. Tiekam līdz ceļam, kas ved uz līniju, bet nu kaut kā neuzmanīgi braucot it kā līnijai jāsākas pēc 3 km, bet pareizā pagrieziena nav pat pēc 5km - kaut kādas auzas. Braucam 5km atpakaļ sākam no pēdējās drošās vietas nu jau lēnām un ar prātu. Izrādās, ka upes ir tādi sīki grāvji, un ceļi ir dažādi :). Atrodam līniju - nu tālāk jau bērnu spēles, jo kontrolpunktus ieraudzīt var arī aklais. Nākošo līniju atrast vispār elementāri - izbraucam. Pie pamestās mājas meža vidu mūs panāk Tjigra un ERV. Paņemam komandas atribūtus un braucam tālāk. Trešā līnija ir tālākā kas iet cau karjeru. Aizbraucam paplatu ceļu līdz pirmajam kontrolpunktam. Domājam, vai braukt tālak, jeb griezt apkārt. Nolemjam, ka gan jau kāda padla bija, un tas kara laika mocis pirms karjera noteikti nolikts, lai uzmanītu tādus gudriniekus kā mēs. Nu braucam varonīgi caur visai līnijai, jo citu ceļu īsti nav. Izbraucam no meža un saprotam, ka laiks ir maz. Tālak seko brauciens pa grunteni noteikumu robežās, bet nu paātri. Rezultātā finišā esam 10 minūtes pirms kontrollaika beigām. Ejam iedzert kapiju un atvilkt laiku. Pie viena dažiem izstāstam, ka 3. posma leģendā tie ir kilometri, nevis minūtes. Vēl tiek dots hints, izrēķināt kaut kādus starplaiku, kur cikos jābūt. Cilvēki paliek nesajūsmā.
:) Apskatos, ko Tjigra ciparo - mums ar viņu nesakrīt finiša laiks par 10 sekundēm - interesanti, kurš nemāk rēķināt - katrs paliekam pie sava, ka rēķināt abi mākam :)

3. posms
Braucam pēc leģendas - gana vienkārši un bez īpašiem piedzīvojumiem. Štruntīgākie ir tie, kur 50-100m robēžās ir vairāki līdzīgi krustojumi - ej nu saproti, kurš ir īstais. Konstatējam, beigās, ka mūsu skaitītājs no organizatoru skaitītāja atšķiras uz 80km par 1.5km. Līdz ar to visu distanci bija jādod korekcija - cik reāli mums būs uz skaitītāja. Posmu nobraucam gana labi - vienā slk bikīt kavēšanās, pārējos praktiski pa nullēm.

4. posms
Karodziņu savākt- vienkārši - ar aizvērtām acīm :) Perfekts rezultāts nav - kaut kur ap vidu bet nu ir gana ok.
Ejam ēst soļanku, gaidīt raļļa un hokeja rezultātus un skatīties mazas mašīnītes. Pēc 1. posma rezultātu apskates, bikīt pakašķējamies un braucam mājās.
Ap 23:00 zvanu Erv par rezultātiem jamais saka, piezvani pēc 15 minūtēm. Atliekos, lai zvanītu pēc 15 minūtēm un atplīstu. 24:00 mani pamodina Erv un izstāsta rezultātus. Kopumā 15. vieta - normāli. Var mierīgi iet gulēt.

Ģirts
Nr1 "Kāda starpība"

nr.10 "Enkurs 1" BMW Security Krjū (Crew)
nr.1 "kāda starpība"
nr.17 "kukainis"
nr.6 "blonde paranoia"
nr.23 "1. komanda"
nr.10 "Enkurs I"
nr.27 "Total Nonsense"
nr.7 "Enkurs II"
nr.58 "Gentlemen`s Racing Team"
nr.51 "STIenis Red"
nr.46 "Enkura Citrons"
Maara (organizatori)
nr.20 "Kam negadās?"
nr.3 "wAlts"
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy