Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2004 (2004-05-01) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Artis teica ...

Labaak veelu nekaa nekad, teica Old Vaaverlii, un, noskatoties uz aizejosho vilcienu, nolika savu galvu uz dzelzcelja sliedes...
Tad nu arii muusu iespaidi, shoreiz no blakusbenjkja

Stuurmanja staasts:
....pusastonjos no riita pilota zvans mani piekjer, lejot riita kafiju......
Paareejie esot tikko uzlasiiti un naakamaa pietura peec dazjam sekundeem mans - Valmieras ielas asais liikums. Staavu tur minuutes 7, dzerot kafiju no termosa kruuzes, ar termosu un paareejiem prichendaaljiem pie kaajaam. 00.posms- braukshana peec legjendas uz UnoX ir veiksmiiga, un mums ir pietiekami daudz laika veerot, kaa paareejie dodas startaa, pie reizes tverot noderiigu infu. Esam 4- pilots, stuurmanis ar legjendu rokaas un straavas pa-rveidotaaju zem kaajaam, otrs stuurmanis ar laptopu un SabiedriskoAttieciibu speciaalists (turpmaak SA). Piedziivojam veesturisko mirkli, kad mainaas starta info celju remonta deelj.
....sanjemam legjendu. Meerkja krustojums nr4 ir zinaams, atliek mizot. Nolaizjam lazju Virshu jeb kaavinjtur benjtankaa- kaut arii odometra kljuuda ir empiiriskaa celjaa noskaidrota un njemta veeraa, tomeer paaris apziimeejumus neizdodas pieliidzinaat dabas objektiem un rezultaataa elegantais tunelis mums iet secen. Taalaakais celjs bez excesiem, galaa esam paredzeetajaa laikaa un apjomaa. Piefikse-jam, ka Virshu tanka rajonaa izteiksmiigus manevrus, gan atshiriigus no muuseejiem, veic arii zaljais businsh.
....sanjemam legjendu pirmajam posmam. Viegls shoks, ieraugot 10 regularitaates. Taalaak seko Lazja Nr2- kompii ievadiito datu nepaarbaudiishana. Aizdomas rodas briidii, kad izgriezjam uz perfekta grants lielcelja, pa kuru tikai mizot un mizot, bet peec muusu papiiriem iznaak, ka shis gabals braucams uz 30, bet uz 70 naakamais... shis naakamais bij laaaaapppsss...:D Aizmugureejaa se-dekli saakas rosiiba, salidzinot un paarvadot datus. Rezultaatus gaidot, prieksheejais benkjis stuuree pa vecam. Peedeejaa briidii viss paareekjinaas un Zaubes ziimei garaam pabraucam peec muusu domaam ideaali. Esam stipri viilushies, kad aiz uzkalninja seko neparedzeetais finish.
....muusu SA sagadiishanaas deelj tieshi Zaubee uz rallija laiku ir disloceejusi savu mantinieku. Laiks netiek veltiigi izniekots, notiek tusinsh ar jauno cilveeku, kameer mantinieka pieskatiitaaja tiek interveeta peec aborigeeniem paredzeetaas programmas. Paarrunaas tiek iesleegts arii vieteejais pagastvecis, kursh neko ljaunu nenojauzdams mums bija pietuvojies pa tacinju no bazniicas puses. Paraleeli pusdienojam un gandriiz nokaveejam startu. Atlikusho legjendas dalju izbraucam muusupraat preciizi un esam neizpratnee par nelaagajiem rezultaatiem. Dokumentu studijas sekos, tad jau maniis, kur kljuudas un kuru ... da labi, pirmo reizi tiks cauri ar draudiem.
"Iepaziisti to..." posmaa asaakaas izjuutas muus kjer pie Jaunpiebalgas novadpeetnioeciibas muzeja. Izmisiigi dauzaamies pie visaam novadpeetnieciibas durviim svetaa paarlieciibaa, ka visi te ir bijushi, aizbraukushi, tante pagaidiijusi un aizga-jusi prom. Shai briidii liidz kontrollaika beigaam palikusi nepilna stunda, mums ir nedaudz virs 400 "droshi" punkti un ap 80 shaubiigi. Austrinja muzejaa ierodamies un prom dodamies skrieshus. Daarzinja sapluiniitajam kreklam, kas vinjam bijis muguraa, satiekoties ar vilcienu, aci uzmetam tikai garamaskrienot. Muzejdaama ir tikpat laipna kaa paareejaas un ljoti grib mums izstaastiit visu, lietojot taadus izteicienus kaa: "es saprotu, ka juus steidzaties, bet ..." u.c. Lai nu kaa, laikaa esam. Veelaak uzzinaasim, ka Annas muizjas kolonnu skaitu peec atminjas esam atcereejushies nepareizi- jo rinkjojaam ap vinjaam un astonjas tur toch nebija, ap ko rinkjot.
....peec orienteeshanaas starta staajam nost peec 50m, kraujam visu arsenaalu uz kapota un metamies reekjinaat. Labaakais variants ietver triis "raustiitaas liinijas" posmus. Neviens neapshauba, ka risks nav taa veerts, lielaa vienpraatiibaa dodamies bezceljos. Audi coupe paraada savas labaas i-paai-bas- braucams izra-da-s it viss. Paarbraucienaa no A6 un A3, ak,e-rsojot labi-bas laukus, iekuljamies pirmajaas peljkjees. Nez kaapec visi lielaa sajuusmaa prieciigi lec aaraa no mashiinas, iekshaa dubljos un metas stumt, kameer nav par veelu. Taalaak iet viegli, ja neskaita, ka briizjiem cejsh pazuud un ir jaauzraapjas kaarteejaa pauguraa paluureet, uz kuru pusi tas vareetu buut aizlociijies. Virzienu kontroleejam peec saules, kas arvien preciizaak raada Rietumus.
Mekle-jot celju uz Bricu ezeru, iemaldaamies pagalmaa, kuraa staav reaals bronjeviks. Saimnieks juutas glaimots par vinja autinjam veltiitajiem komplimentiem un paraada celju uz ezeru- tur aiz taas gravas, pirms taam maajaam, vasaraa varot izbraukt... izbraukt var, bet iespe-jams, tieshi shajaa posmaa autinsh sanjem likteniigos Zemes maates belzienus. Taa rezultaataa, braucot uz B3 gar Alauksta Ziemeljgalu, izpuuteejs nolemj atdaliities. Ir jau tumsh, un shai briidii stu-rmanis uzzin, kaapeec noi riita chutene tik uzsta-ji-gi lika piekraut somu ar kabatas baterijaam. Pilots liek lietaa visu, ko autinjaa un savaa galvaa var atrast, bet daargaas minuutes aiziet, aiziet... Rezultaataa muusu skaistos njuutonus sabojaa soda punkti par neiekljaushanos laikaa.
....Liinijas starts mums ir melnaa tumsaa. Shajaa posmaa galvenie tuulji ir baterija un kompass... un, protams, odometrs. Pamanaamies iepleest arii pa kaadu nepareizu celinju, kas izbeidzas kaada vidzemnieka tiirumaa, bet taa arii ir vieniigaa kljuuda. Galaa esam veel melnaakaa tumsaa. Kas tur bija, citiem zinaams veel labaak- kaa nekaa atbraucaam peedeejie.

veel viens..., paarsuutiijis sanjemto txt

Artis teica ...
andris teica ...
Gjirts teica ...
Laasums teica ...
Linda teica ...
piepzz teica ...
Normunds teica ...
putekliic teica ...
Maara (organizatori)
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy