Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2004 (2004-05-01) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Gjirts teica ...

Nu labi, Apstaasttishu es ar kaa gaaja.

Pirmkaart, liels paldies visiem organizatoriem un 19 (ja var ticeet aprakstam) tiesneshiem.

Otrkaart, shogad tieshaam bija visnoslogotaakais pasaakums - nebija laika lunjot un iippashi apluukot to, kam zibrauc garaam. Faktiski visa diena bija ljooti noslogota.

Treshkaart - naakoshgad buus jaabrauc atkal.

0. posms
Saakaam 8.00 Unox. Nez kaapeec izdomaaju, ka 11 ir jaaliimee no stiklu iekshpuses, nevis aarpuses. Rezultaataa bija ljoti orgjinaals numurs spoguljatteelaa. Kam negadaas... Pa celjam tiek iebraukts mazliet Garkalnee. Peec tam apguuta eja pie benziintanka, kas izskatiijaas kaa kaut kaada kanalizaacija - kuru katru briidi gaidiijaam ka pretii shljaaksies uudens siena (kaa normaalaa jenkju bojevikaa) vai kas taads. Bet bija ok - kljuva skaidrs, ka 1. posmaa buus padlas Ojaara stilaa. tikai peec tam uzzinu, ka Ojaars nav vainiigs Izbrauciens caur Lorupes gravai un taa taalaak jau ir tiirais nieks.

1. posms.
Izbraucam to gjerevnju, paskatamies uz betona bulli (jeb govi?) Braucam atpakalj pa shosheju, taalaak liichu lochu, dazhas siikas padlas. Vienaa vietaa aizbraucam mazliet skjiibi un apmaldamies. Skatoties peec kartes noorienteejamies, ka esam ne tur, bet kaadus 4 km pa shoseju taalaak - kljuuda ieprieksheejaa pagriezienaa Tiek drusku iedzits (bet laika kontrole tepat arii klaat...) Seko punkts "leeni, shauri, biistami, skaisti", pionieri ar sporta sveetkiem, un jaukaa vieta "le monument", kur taas 2 sliedes paar pljavu ir gruuti nosaukt par celju. Bet nu nonaakot liidz punktam "le toilette" ir skaidrs, ka virziens iistais Iisi pirms finisha pie punkta "le cemetry" vietaa, kur bultinja legjendaa ieziimeeta taisni, peec ilgaam paardomaam nolemju braukt pa labi Peec 2-3 kilometriem attopos, braucam atpakalj un traapam uz Eiropaa ieieshanas sveetkiem. Noskatamies karoga uzvilkshanu, vieteejo beernu uzstaashanos, palaizamies gar eirotorti un braucam uz finishu. Dazhaas laika kontrolees paaris minuushu apsteidze, citaas - paaris minuushu zaudeejums. Njemot veeraa, ka laiks tiek meeriits ar vecmaaminjas pulksteni ar dzeguzi, bet attalums ar iikshkjiem, tad ok.

2. Posms.
Mekleejam, kam pabraukt garaam. Nez kaapeec izdomaajaas marshruts, kas nosedz gandriiz visus punktus. Rezultaata pateereetas gandriiz 5 stundas un nobraukti bezjeegaa daudz km. spilgtaakie iespaidi
- bazniica ar 6 torniizshiem
- kareivju kapi ar daudz vienaadiem betona kluciishiem,
- sakoptaas mazpilseetas ar baltajiem karogu kaatiem un karogiem
- mazpilseeta ?? Kameer maasa apguust bazniicu, es komuniceejos ar kaadiem chetriem vieteejiem. Tie ieprieksheeja adienaa taa metushi, ka apgaazushi shkjeldotaaju. Tagad aarpraatiighs pohs. Par 1Ls atpeerkos.
- mazpilseetas x centraalais laukums, plkstn. 15.30. Kaa parasti triis karogkaati. Vienaa mastaa LV karogs augstu pliivo, otraa mastaa augstu pliivo lokaalais karogs, treshajaa mastaa Eiropas karogs, pavisam pie zemes, pietiits pie kaata. Laukums tuksh - vieniigais cilveeks ir seetnieca, kas kaut ko slauka. Sveetki beigushies...
- Jaunpiebalga - bazniica ciet, muzejs ciet.
- Pusceljsh Jaunpiebalga- Vecpiebalga. No liikuma pretii plakaniski iznesas zils golfs - "Tas gadiijums". Gandriiz vai jaasaak domaat, kas miikstaaks - golfa purns vai celjamlas graavis.
- Kaut kaada muizha, kuraa nekaadus punktus nedod. Iebraucam, jaatiek aaraa - a tur smuks celjsh caur muizhas parku un uz lielcelju iziet - braucam. A tas celjsh iet gar kuuti, un celjsh kljuust taads mitrs un ar suu^&%. Vienaa pusee kuuts un taads liels nobarojies tiitars, otraa pusee onka ar meeslu dakshaam. Iisaak sakot - muktim nu!
- Ineshi - onka izstaasta visu, ko vajag, saskaitam punktus, braucam atpakalj uz Vecpiebalgu,
- finisheejam peec apmeeram 4h 45 min.
Nogurums saak paraadiities. Sakam tiesneshiem ka drusku atpuutiisimies un ejam eest.

3. posms.
Peec kartes sanjemshanas turpat pie starta tiek peetiits uz priekshu un atpakalj minuutes 5. Braucam. Pirmais punkts - ezera krastaa - skaidrs, joki nebuus. Taalaak interesantaakais punkts ir starp 2 egliiteem. Nostraadaa taktika "Nokjer vieteejo meeli". Prasu blakus maaju puishelim - "Kur manta?" Shis saka, ka nezin, bet acheles taadas viltiigas viltiigas. Labi ka garaam iet vinja teetuks un saka - "Nu tur egliitees taksh iekaara!". Paareejie punkti ir siikums. Rezultaataa visi celji ljoti normaali, un rezultaats labs - 3. ar vairaak kaa 1000 punktiem.

4. posms.
Braucam pa liiniju, pa kuru jau izbraucaam pa dienu 3. posmaa. Laiku kontroleejam peec odometra - kaa zinaams 1 km braucot ar aatrumu 35 km h var nobraukt apmeeram 103 sekundees. Bet lai nebuutu aptuveni, tad paarreekjins katram kilometram. Peec Laaciishiem pljavaa palaizham garaam 2 ekipaazhas - sarkano Alfu, un zaljo autobusu. Pie kapiem paskrienamies ar peleeku Omegu, kura baigi kavee - kaadas paaris reizes mees vinju apdzenam, vinji muus. Tad Omega attopas un labi aatri aizbrauc. Kad uz odometra ir 22.8 kilometri, ir celinjsh, bet tikai tas, kursh bija pirms upes Iegriezham, konstateejam, ka nav, braucam taalaak - peec puskilometra ir iistais celinjsh. Rezultaataa kaveejums un -170 punktu.

Bonus posms - iespeeja pateikt mikrofonaa visu ko domaa un iepuust trubinjaa. Nu gan laikam finish... Veel tik peec tam ap 150 km liidz Riigai.

Girts,
Zaljsh A80Avants (Nr.11). "3K"

Artis teica ...
andris teica ...
Gjirts teica ...
Laasums teica ...
Linda teica ...
piepzz teica ...
Normunds teica ...
putekliic teica ...
Maara (organizatori)
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy