Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2005 "Malduguns" (2005-09-30) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

maara

gatavosanas pasakumam sakas lidz ar bebrumedniekus (lielais orienttuss'2002) notiesajosa sprieduma sanemsanu, kautkad sa gada pavasari. kamer valsts nebija pateikusi, ka pa soal nakts pasakumu dalibniekiem saut nedrikst, ieturejam pauzi. rk'2005 gatavosanas laika parliecinajamies par apvidus piemerotibu un tad atlika tikai sagatavoties un realizet.

no gatavosanas viskosak atceros braucienu laika nemitigos sturmanu atgadinajumus iejusties calibra ada un kada no sapulcem, karteja strupcela laika, krisa izmesto - aizvedam vinus uz purvu, uzsaujam salutu un braucam uz oskrogu piedzerties. jau pecak tapa devize ieksejai lietosanai - pasi vainigi, ka atbraucat.

pedeja nedela bij loti pat sagatavosanas darbu pilna, sakot ar testbraucieniem un beidzot ar inventara parbaudi.

piektdienu saku ar meginajumu izguleties, tak jau driz pec 09 saku bombardet ar arvien nervozakiem zvaniem un sms parejos tiesnesus. saskiroju drukatos materialus un spice iegadajos pussimtu svecu, degmaisijumu un laapas. plkst.17 starteju uz oskrogu, sakramejusi ieks spacewagon mantinas un delenu peteri, kuram rekvizitos iedalita ar zalo teju pildita tulamor pudele. tulin pec 18 esam oskroga, nozinoju saimniecei par ierasanos un visai driz sagaidu registracijas meitenes - sintiju un eviju. pirmie klat walts2, bijuso turista brokastu orginalsastava. driz ari GPS, edmund volfovic un mazpamazam registracija uznem apgriezienus. pulkstens nerada ne 20, kad ierodas parejie tiesnesi - kriss, imants, raimondo, enj, kasparits, mario un zeltins, ka ari pieaicinatais magneta kaspars ar jaunievedumu - elektroniskajiem kp. drizvien divas tiesnesu ekipazas dodas meza, uz kp izliksanu. diemzel enj nepagust atpakal uz jautajumuzdosanas minutem, tacu kaspars kautka spej konsultet, kritiskakos brizos telefoniski sazinoties ar kp joprojam liekoso enj. pirmstam jau notikusi starta numuru izloze un izdalitas legendas, kuras ved uz alan, wer un tsung cikliem tur - meza, tumsa un migla. nakts ir dievigi silta un skaidra, zvaigznes, zvaigznes... pec plkst. 21 alan startfinisa tiesnesu ekipaza maaras, kaspara un petera sastava dodas uz mezu, ar treso piegajienu atrodot mazo karjeru. knapi pagustam uzstadities, ka sak nakt legendu izbraukusie dalibnieki. loti censamies atri apgut sim pasakumam nepieciesamas praktiskas iemanas. skiet, izdodas visus apkalpot laika, kam seko briva pusstunda. tas laika uzcertam sagatavotos terpus u.c. rekvizitus un finisus jau spejam sagaidit ar siku - cienajot ar tulamor un meginot ubagot. atklajam, ka pret mangotajiem attieksme divejada - noraidosa vai lidzjutiga. kopuma ievacam 0.30ls. pedejo finisu sagaidam tumsa, diktan censoties slepties ;).

kautkad pa vidu zvans no edmund volfovic - vajagot traktoru. tada mums nav, aizbrauc vectra un laguna. ka velak stastija cietusi ekipaza - prasijam traktoru, tacu atbrauc japanu turistu grupa, kura pec fotosesijas konstate - ja, vajag traktoru. visai driz tads tiek atrasts - 2.vietu ieguvusais stienis 30 ar dzipu izvelk cietusos. kkk zvana un zino par izstasanos veselibas problemu del, savukart calibra.lv 4 paveicas mus nesazvanit un ar citas ekipazas palidzibu izrausties no dubliem. preteja gadijuma - automatiska izstasanas.

pec 02, slegusi alan startfinisu, aizbraucam pec viena kp, t.s., galdina. pecak dodamies uz oskrogu un musu ekipaza sadalas - kasparits paliek dreset kompi, mes ar peteri dodamies uzest. kriss un imants dodas novakt kp. kad padarits, lidznemot kaspariti, aizbrauc uz maa. kautkada bridi, striki sedot, turp dodas ari aris un reinu reinis - abas tehnisku iemeslu del izstajusas ekipazas. ari raimondo un magneta kaspars mus pamet.

dazadu iemeslu del rezultatu vertesana ieilgst. kad prom dodas pedejie dalibnieki, padodamies ari mes - plkst rada 06. izlemjam iet gulet. akja, piedalamies projekta izglab draugu. drauga draugi mums atstaj draugu, kuru uzdabunam gulet pirtsaugsa un auto atslegas, kuras .mana kabata naksnot dodas uz viesnicu.

brokastis plkst. 11. rits jauks, silts un saulains, nepavisam ka pienaktos 01. oktobrim. arcits nolaupa kolli. pagalma vidu stav izglabta drauga calibra un mes sakam filonet par to, kas ir mazak forsi - masina bez atslegam (ko atklas pamodies draugs) vai atslegas bez masinas. tomer esam pa slinku lai stumtu calibra ap sturi un paradas ari draugs, kurs pavada ar mums daudz jaukas burviga 1.oktobra stundas, ta tapdams par vienigo dalibnieku, kurs sagaida rezultatus un sanem organizatoru rokasspiedienu un apsveikumus par loti pat labo ieguto vietu.

ap 16 (laiki visa stasta aptuveni) ir noticis brinums - rezultati ir gatavi. nosutam tos uz rigu un posamies majup. neatceros kura bridi calibra devas prom, tacu ikskile to ieraugam atkal - nu ir izbeidzies ari akis. kabinam striki un braucam majup, lidzarto ir iestajies glabjam draugu 2. rumbula calibra izstrada ko ipasi kosu - tai izbeidzas ari bremzes, ka rezultata calibra ielido spacewagon pakala. blikskis pamatigs, calibra pec sekundes dalam jau blakus, partrukst strikis un apstaties ta spej labus pardesmit metrus talak. draugs, ar merenu izmisumu seja, skrien pie mums, tacu nav tik traki - cietusi ir buferi, piedevam calibra krietni nopietnak. draugs sazvana citus draugus un mes dodamies majup apcerot kas butu, ja butu. piem., kreisa josla nebutu tuksa bijusi.

vel prieksa apbalvosana, to nokartosim nakamnedel.

paldies visiem trakajiem, kuri piedalijas sa tapsana un realizesana. paldies ne mazak trakajiem dalibniekiem.

uz tiksanos nakamgad ;)

p.s. esot bijusi iebildumi pret to, ka uz kartem merogu nav. soreiz tikpat pamatoti butu bijis protestet pret tumsu :) esiet gatavi uz vel nezeligakiem jociniem, kautka jau ta rezultatu izkliede jadabun.

maara, SO Autoliste kurbulis

Ģirts a.k.a acid|burn "Calibra.lv 1 Team"
maara
Ebis "Enkura Brigāde" Nr.16
"wAlts2"
GintsK "TAS gadiijums"
Lāsma, "Tas Gadījums" (VW Golf II)
"wAlts"
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy