Autoliste
Jaunumi

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Rallijs Kollis  (2004-04-22, papildināts 2004-04-27)

SO "Autoliste" informē, ka š.g. 01.maijā Cēsu apkārtnē notiks pasākums - festivāls "Rallijs Kollis 2004".

Festivāls nodarbinās visu ekipāžu no agra rīta līdz vēlam vakaram, stunda pusdienošanai iekļauta 2.posmā, siltas vakariņas būs iegādājamas noslēgumvietas bufetē.

Pasākums NAV autosporta sacensības - laba rezultāta sasniegšanai galvenais nebūs pilota meistarība, automašīnas piedziņa vai motora tilpums, bet gan komandas spēja savstarpēji sadarboties, saprast veicamo uzdevumu un pēc iespējas precīzāk to veikt.

Pasākums noritēs četros posmos, tajos būs dažādi uzdevumi, kuru risināšanā ne vienmēr palīdzēs iepriekšējo pasākumu pieredze.

0.posms - pārbrauciens ar leģendu - no reģistrācijas vietas Uno-X DUS, Saharova ielā 10 līdz 1.posma starta vietai, ap 65 km.

1.posms - leģenda, ar mainīgu regularitāti (jāievēro katram leģendas posmam dotais vidējais ātrums, kurš tiks kontrolēts iepriekš nezināmos punktos). Kopgarums ap 60 km.

2.posms - šīs daļas moto - iepazīstam to, kam pabraucam garām! Redzēsiet un iepazīsiet muižas, baznīcas, muzejus u.c. objektus. Garums atkarīgs no katra orientēšanās spējām, ap 150 km.

3.posms - orientēšanās. Dalībniekiem tiek dota karte ar tajā atzīmētiem kontrolpunktiem. Katram kontrolpunktam atbilst noteikts "svars" jeb punktu skaits. Dalībnieka uzdevums ir, apmeklējot kontrolpunktus, savākt maksimālu punktu skaitu, veicot minimālu distanci (precīza svaru/kilometrāžas attiecība tiks dota pirms starta; nav obligāti jāapmeklē visi KP). Nepieciešams strādājošs odometrs!!! Distances garums ir atkarīgs no dalībnieka izvēles, domāts robežās no 60 līdz 120 km.

4.posms - "Līnija". Klasiskās orientēšanās forma. Dalībniekam dota karte ar tajā iezīmētu līniju (maršrutu), šī pasākuma gadījumā tā ved pa koplietošanas ceļiem. Distances garums - apmēram 25 km.

Pasākuma laikā tiks nodrošināta tehniskā palīdzība. Panākta vienošanās par atbalstu ar Cēsu rajona Ceļu policiju

Pasākuma noslēguma vietā bufete, mūzika, ja laika apstākļi ļaus - arī radio vadāmo auto paraugdemonstrējumi un dažādi citi pārsteigumi un izklaides, kas palīdzēs sagaidīt pēdējos finišētājus un apbalvošanu.

Trases segums - asfalts un lieliski grants ceļi.

Reģistrācija - no 07:30-09:30 Uno-X DUS, Saharova ielā 10, Rīgā. Tie, kas nezin, kā atrast šo DUS, var skatīties kartē...

Starta laiks - pārbrauciena starti no 08:00-10:00 Hydro Texaco Latvija DUS UNO-X A.Saharova ielā 10, Rīgā. Pārbrauciena (0.posma) starts reģistrācijas numuru secībā ar intervālu divas minūtes, t.i., komanda nr.1 - 8:00, nr.2 - 08:02, utt. Komandai jāierodas un jāreģistrējas ne ātrāk kā 20 un ne vēlāk kā 10 minūtes pirms starta. Pārējo posmu starti rindas kārtībā.

Posmu finišu un pārējās startu vietas un to darbošanās laiki doti pasākuma aprakstā.

Apbalvošana paredzēta plkst. 22:00. No pēdējā finiša un apbalvošanas vietas līdz Rīgai apmēram 140 km.

Pasākuma sponsors Hydro Texaco Latvija dāvās iespēju iegādāties degvielu ar atlaidi.

Pasākuma nolikums - šeit...

Iespējams, ka sagatavoties pasākumam jums var palīdzēt stūrmaņa rokasgrāmata.

Te jūs variet nedaudz uzzināt par Rallijs Kollis vēsturi, kā arī par Rallijs Kollis 2003.

Nepiedaloties pasākumā, jūs, iespējams, ietaupīsiet degvielu, taču secen ies gan skaisti ceļi, gan gleznainas ainavas, gan vēstures un arhitektūras objekti, gan iespēja interesanti pavadīt laiku, mērojot spēkus ar citiem dalībniekiem.

Kontakti - Māra

Pasākuma organizatori SO Autoliste un Kollis & Co

Atsauksmes par mūsu iepriekšējiem pasākumiem  (2010-03-07, papildināts 2014-01-08)
Arhīvs
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy