Autoliste
Pasākumi | Autochase : Ascension (2007-05-26) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Goga Racing

(Team: goga, parkere, nor4a, ļoļiks)

Šis bija otrais mūsu komandas AutoChase. Tā kā pagājušajā gadā mums gāja diezgan labi, bet beigās tomēr palikām ar finiša trīs X koordinātēm, un Nekroleinā arī nepaveicās, jo dabūjām vienu no trijām brāķētajām leģendām, šogad stingri bijām noskaņojušies vismaz finišēt punktos J.

Sacensības mums sākas iepriekšējā vakarā, kad caurskatot video leģendu, Goga (Georgs) atpazīst  Ērģeļu (Ērgļu) klinšu parkingu. Tad nu video leģenda tiek virtuāli izbraukta un atzīmēta kartē kopā ar video minūtēm, kas savukārt ļāva to iziet daudz ātrāk (nemaz nerunājot par apdzīvoto vietu nosaukumiem, kuras varēja pamanīt video...)

Nākamajā rītā, uzreiz pēc Iesildīšanās, devāmies „Ganībās”. Tā bija mūsu pirmā kļūda, vajadzēja sākt ar muzeju, jo no Ganībām braucām atpakaļ uz Cēsīm uz muzeju (lieki kilometri). Muzejs bija TUFF. Par laimi pēdējās minūtēs Ļoļiks (Olga) atrod 200 punktu vērto jautājumu par hokeju – cepums orgiem!:)

Močījam uz Ieriķiem, uz pagrabiem. Sāk GĀZT lietus, saprotam, ka labāk braukt leģendu. Pēc leģendas un lietus ierodamies pagrabos. Sajutāmies kā Vjetnamā, pēc lietus, zāle līdz ceļiem, odi un pagrabi hektāra platībā. Staigājot apkārt gruvešiem Parkere (Barbara) KP vietā burtiski uzduras voodoo zīmēm – divām koku zaros striķos iekārtām apgrauztām kazas kājām – izskatās pēc vjetnamiešu (lasi – orgu) nedarbiem. Dīvainā kārtā no sākuma atrodam slepeno pagrabu, tikai vēlāk izdodas atrast „centrālo” – laikam kazas kājas pie vainas, vadātājs piemeties J

Vjetnamas nomocīti pieļaujam otru kļūdu, jo aizbraucam uz HUB Bunkuru. Tikai tur saprotam, ka garām - „Wrong timing!”

Atpakaļ Cēsīs slīpējam bruģi. Cēsis IR smuka pilsēta un vietējie IR atsaucīgi J. Dodamies uz Paradīzi, uz septiņu avotu ūdenskritumu. Bez vārdiem ... J Mārsnēnos Road2Heaven leģenda. Konstatējam, ka leģendā kļūda. Sākas stress, jo solītā debesu manna sāk redzami attālināties. Beigās, pēc konsultēšanas ar orgiem, kļūda tiek identificēta un leģenda tiek pabeigta. Tomēr stress paliek. Arī vakars tuvojas. Braucam uz Staburagu. Riskējam braukt no augšas, jo KP aprakstā rakstīts, ka KP izvietots UZ Staburaga un zinot šī objekta aizsargājamību... Piebraucot pie kraujas, rodas šaubas, vai nevajadzēja tomēr braukt no pretējās, tūristu takas puses. Tomēr nolemjam doties lejā, meklēt avotus. Lietus līst, krauja tik slidena, ka bail, ka nenoslīdam lejā līdz pat Staburagam. Par laimi KP atrodam un jūtamies tā, it ka būtu piečakarējuši orgus :D, jo nebraucām no tūristu puses.

Dodamies uz Gaujas otru pusi, braukt pēdējo kvestu. Prolainā vienā no KP aizmirstam pārbaudīt, vai tam nav kas virsū rakstīts. Kārtējā kļūda, vienīgais nepārbaudītais baneris izradās zelta vērtās informācijas nesējs. Sanāca to lainu 2x izbraukt turklāt dabūt pilnu salonu ar peļķūdeni – lai labāk saskatītu, logi vaļā, peļķes lielas, braucam ātri....  Dodamies uz Objektu H21. Objekts ir MEGA. KP nevaram atrast. Tad nu atkal rodas doma UZMANĪGI izlasīt KP aprakstu. Tur melns uz balta stāv rakstīts „kur agrāk dūca transformators”. Nu jā, te nu mūs orgi piedūca ;). KP top atrasts un „mierīgi” dodamies uz finišu.

Rezultātu jūs ziniet, nākamgad, iespējams, mēģināsim ellīti, ja tāda būs.

 

Vēlreiz LIELS paldies orgiem par pasākumu!!!

STIenis RED, LB
Criminal Racing
Paranojas Partizāni
STIenis RED, Jansons
STIenis Timber, Peeteris
blonde paranoia, susurs
rukSTI, Līga
BAGI, Ilona
Ezītis lepns putns..., K.
FiKsie, Linda
Netcar, Antra
Enkura Brigāde
Calibra.lv 666, Xelluc
Goga Racing
Spīd Šur un Tur, Oskars
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy