Autoliste
Pasākumi | ACE'2006 Afterparty - NekroLane | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

TAS gadījums

Pasaakums izdevies, vismaz TAM gadiijumam, vismaz peec piedziivojumu

daudzuma...:)

1)1 stundu pirms manu lekciju beigaam un absoluuti peedeejaa izbraukshanas briizha, lai paspeetu uz regjistraaciju, pilots deklaree, ka sachakareejis odometru un, iespeejams, salabot to nebuus iespeejams. Daliiba saak shkjist apshaubaama...

2)Mashins tiek salabots (ar piebildi - varbuut izturees), izbraucam plkst.

~19.45.

Pa celjam konstatejam, ka nav panjemts nekas eedams, tikai 2 lukturi, tikai 1 lineaals, odometrs skaita vairaak par patieso nobraukumu, nav deelju. Toties ir laapsta - kaa amulets (maasas deels manu vaardu Laasma interpretee kaa Laapsta...;). Pa celjam lasu reglamentu. Nekaadi nespeeju saprast, kaa vareeshu zinaat, vai pirmaas ruunas ir/nav nonjemtas, jo automaatiski pienjemu, ka taas nebuus vienuviet.

3)Uz startu SF2 ierodamies paaris min. peec oficiaalaas regjistraacijas beigaam, taksh mums neviens pa galvu nesit un var kjerties pie KP paarziimeeshanas.

Ieraugot, ka gandriiz visi KP atrodas kapos, izteelojos, ka ruunas izkaartotas pa visu kapu teritoriju atbilstoshi kontrolkartee redzamajai sheemai un daliibniekiem jaadrasee tumsaa kluupot paar kapu kopinjaam, nogaaztiem krustiem un no zemes izliidushaam mirusho rokaam. Izteelotaa aina ir iespaidiiga un metos paarbaudiit lukturiishus. Viens, kaa izraadaas, nav lietojams, jo ir jau izlaadeejies! 8[. Probleema strauji tiek risinaata ar fotoaparaata zibspuldzes bateriju paliidziibu, kaa rezultaataa mums bija 2 lukturiishi, bet nav bilzhu.

4)Starteejam. Muusu marshruta kopgarums ~100km, seciiba baisi logjiska (lasiit neinteresanta), celju saiisinaashanas iespeejas minimaalas. Visceriigaak izskataas pirmais - 4KP rajons. Nolemjam, ka meegjinaasim siikos celinjus. (sk.

Uzvara.NET aprakstu) Grambas un celmi - tik nieks! Buukshkji (domaajaam jau, ka paliksim uz vietas) un Ginta pret stuuri paarsistaa luupa (spraadzeejaties, miiljie, arii braucot ar 5 km/h!) - uzdzen ciinjas sparu. Krosinjsh leekaajot no viena celma uz otru, piestumjot mashiinu un... Finisheejot sakaltushaam egliiteem noklaataa celveidiigaa? takaa?, kura beidzaas nekurienee (Gints teica

- purvaa)... Ai, ai. Griezhamies atpakalj. Mashinas sajugs izbeidzies / paarkarsis, bet kusteet VEEL var. Tiekam uz normaala celja un konstateejam, ka pazudis vieniigais lineaals un kaut kur atluuzis izpuuteejs. Nu ko. Sacensiibu saakums izdevies, par adrenaliina truukumu suudzeeties nevar! Nedaudz rokoties mashiinas kultuurslaanii pat atrodas senaakaa pasaakumaa izmantots lineaals - uz priekshu...:) Nakamajaa mazajaa celinjaa padodamies stipri aatraak, veel pirms paraadaas celmi, mazi kocinji un... ;) Taa nu nekas neatliek, kaa braukt pa dzelteni ziimeetiem celjiem. Turpmaakais brauciens ir pusliidz godiigs un visi izmantotie celji skjiet pavisam labi, arii tas, kuraa, kaa veelaak izraadiijaas, pamaniijaamies atstaat numurziimi.

4) Ruunas! Ak manu izbriinu, kad ieradziiju taas visas gliitaa pulcinjaa spiidam pashaa malinjaa, tik viegli atrodamas! Godiigi sakot - vilshanaas. Vieniigais mierinaajums, ka skaisti izskatiijaas. :) Labs moments bija Elles kalnaa, kur pie spiidoshajaam ruunaam vareja tikt pa tuneli (kaa sanaaca Gintam), vai pa caurumu no augshas (kaa sanaaca man). Dikti labs skats - taa mieriigi rausies kalninjaa un peekshnji zemee caurums, kur elles liesmas reegojaas.... ;) Un veel patika "seenjoshana" pie KP1 vai KP2?, kur sveciites bija pie 2 krustiem stipri aatraak, kaa ruunas. Riktiigi paskraidiiju pa mezhinju...:)

5) Finiss. SF1 iebraucot tiekam paarsteigti par neesosho prieksheejo numuru.

Klumbureejam pa necilaakiem celinjiem uz Finishu un apceram vietas, kuraas vareetu mekleet numurziimi. Zvans Maarai un - numurs esot ATRASTS! :)))) Veelreiz LIELS paldies Maarai par numura atpaziishanu un EnkursII komandai par taa piegaadi! Viss ir labs, kas labi beidzas.

Jaa, starp citu, bija veel kaadi, kas naktii bij' sariikojushi "spiidoshu"

pasaakumu - Imulu mezhsh bija pilns ar zaljspiidoshiem jaanjtaarpinjiem.

Mazohistiski uzturu speekaa leemumu par daliibu lekcijaas, kas saakaas 8.30 sestdienas riitaa un, nesagaidot sviniigo nobeigumu, braucam uz maaju, jo Vieta, atshkjiriibaa no daudz kaa cita shai pasaakumaa, mums nudien

nespiid...;)

Kopsavilkumaa var teikt, ka pagaajushogad patika labaak - bija iespeeja maldiities pa celjiem, maziem, bet izbraucamiem. Muusu marshrutaa visi puulinji "pamaldiities" beidzaas nekurienee, bet "orienteeties" pa shosejaam un platiem grants celjiem jau vairs neshkjiet TIK pievilciigi. Pie tam laika norma bija taada, kuraa tieshaam vareetu iekljaut ruunu mekleeshanu pa visu kapu teritoriju...

P.s. Super skaistas, korektas un saprotamas kontrolkartes! :) P.p.s. Paldies visiem, kas pielika roku pasaakuma organizeeshanaa, pavadosho 'spoku' staastu sacereeshanaa un taa turpinaat!

Emīls un Berlīnes zēni
blonde paranoia
Uzvara.NET
Calibra.lv 666
Zinātniskā ekspedīcija 4x4
Netīrie veļi
wAlts
TAS gadījums
Calibra.lv 1
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy