Autoliste
Pasākumi | ACE'2006 Afterparty - NekroLane | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Uzvara.NET

Vispaar pasaakums patikaas (vareetu buut 3.labaakais peec pirmajiem diviem tiiri autolistes orienttussiem), citi breeks, ka baigi viegli, bet man tieshi taada viegla pavizinaashanaas tiiri atpuutas peec arii patiik.

Nu tad saaksim. Pirms starta bija gandriiz pusstunda laika, lai sagatavotu marshutu, lieliski, papeetiijaam, secinaajaam, ka starteet piedaavaa galiigi mums neizdeviigaa virzienaa. Atradaam, kas startee aiz mums un paluudzaam, lai uzreiz nebrauc klaat un bish vietinju atstaaj.

Starteejam, 10m, metam rinjkjii un vienaa mieraa braucam cauri nometnei, gar kompleksu un pazuudam kruumaajaa ;-). Ziemenes der, dubljos nepalikaam, tiesa, pa griidu dziljajaas risees kaads jau gribeeja naakt ciemos. Esam uz grantenieka un nu jau var braukt, no saakuma leenaak, bet, kad esam iejutushies, tad jau uz sliides robezjas. Nedaudz iegrieza divi celji, pirmais bija taads, ka padomjlaikos ieplaanots, kartees saziimeets, bet koki tikai paaris ziemas apkalj tajaa vietaa izzaagjeeti, pusmetriigi celmi, papardes gandriiz liidz jumtam, rises no mezja forwardera savi 30 cm, priekshaa aizgaazti nozaagjeeto koku zari - es brauc, viens cilveeks tiira celju, otrs raada kur tieshi jaabrauc.

Stop, taalaak netiekam, pa vidu pusmetru celms, un tam kaareiz blakus dziljaa rise, ja iebrauks, tad araa laikam tikai ar domkratu. Peetam situaaciju, aizmuguree paraadaas ugunji - tuvojas tumshas kraasas golfs, blauksh, ugunji noraustaas, golfs strauji apstaajaas pret kaadu no celmiem. Vinjiem par laimi vismaz turpat nepalika uz vietas un driizumaa jau bija klaat. Vienlaiciig veicaam divas darbiibas, mees griezaamies apkaart ar apzinju, ka pakasti 2km (tai skaitaa aptuveni 500m ieprieksh startaa vinneetie), bet golfs vairaak optimisma paarnjemt shturmeet celju. Kaa veelaak izraadiijaas, arii vinji nebija taalaak tikushi.

Labi, esam uz lielaa celja, krustojumaa jau viens dzjipveidiigais gaida, pazinjojam, ka tur tochna nevajag braukt, dodamies taalaak. Nu jau grieziisim iekshaa naakamajaa mezja celinjaa, kas jau apziimeets bish plataaks. Jaa braukt var tiiri labi, te stuurmanis blauj, ka kaut kas vairs nav labi, kartee nav tas pats, kas dabaa, nekas, celjsh liels, turpinam, peec 300m atduramies pagalmaa, celjsh ir izbeidzies. Kameer mekleejam, kur taalaak, iznaak aaraa maaju saimnieks, atklaati sakot, diezgan izbriiniits. Ar karti klaat, sakam, ka vajag uz Kandavas pusi tikt kaut kaa pa iisaako celju, shamais saka, ka te tochna nevareeshot, kaareiz gan bija iespeeja, bet tagad graavji izrakti un akmenju chupas priekshaa shitamajam celjam. Esmot bijis arii otrs, bet tajaa veel neviens cauri nav izbraucis (taatad tas ir tas, ko mees jau notesteejaam). Tagad veel bonusam kaiminjsh ar briezju audzeeshanu nodarbojas, visur zjogus saceelis, aha, nu ir skaidrs, kaapeec dabaa atkal ir savaadaak nekaa kartee. Jau atkal pakaasti 2km.

Atkal izbraucam uz lielaa celja, laika pamazaak, celjsh labs, dzjips no apakaljskata spogulja pazuud vienaa momentaa. ;-) Nu jau braucam iekshaa celjaa, kas nu tochna izvediis cauri. Apdziivota vieta, saceltas maajas, viss peec kartes arii skaisti sakriit. Aha, T veida krusts, briezju zjogi visrinjkjii, braucam pa kreisi, tur vairaak izbraukaats - figu, atkal vilshanaas - peec 300m priekshaa celjam Jurassic Park stila vaarti. Celjsh shaurs, bet citi jau arii izbraukaajushi skaistu apgrieshanaas vietu. Tiekam liidz tam nelaimiigajam T krustam un braucam veel pa neizbraukto celju - tas i pareizais, tiekam liidz asfaltam.

IIpashi nesteidzoties mekleejam pareizo nobrauktuvi uz grants celju.

Atrodam, braucam, stuurmanis saka, ka nezinot, kur braukt, paskatos arii es, aha - uz kartes smuki ieshviikaata stiipa, viena no taam, kura noraada KP vietu, braucam uz chuju taisni, Y krustojums, braucam pa labi, paarbraucam paari upiitei, nu jau stuurmanis breec, ka atkal visu zinot un esmam pa taalu. Damn. Metam rinjkjii, aha, 200m apakalj arii uguntinjas spiidinaas. Ljoti labi, vismaz kaut kas pozitiivs. Par izbriinu, esmam pirmie, kas noraada tikai to, ka golfs tochna uz taa mezja celja ir palicis. Saakumaa pirms starta likaas jociigi, kaa pa nakti kapos buus njemties, izraadaas, gari un deemoni tik tieshaam bija muusu pusee un radiija pat taadu labsajuutas eiforiju. Piebrauc arii tiesneshu ekipaazja, tjipa nochekot kaut ko vai kaa, vopshem neinteresee.

Dodamies uz naakamo punktu cauri Kandavai, paari sliedeem. Pirms sliedeem celjsh granteets, patiikams tiem, kuriem nav iebildumu par saneseem taisnaa celja posmaa - dikti miiksta taa virskaarta. Protams, 90km/h taisni radiits shaadiem celjiem. Otrais punkts ir zinaams, ka buus peec noteikta kilometru skaita. Aptuveni arii ir, cita ekipaazja jau kaut ko meklee laukaa, piestaajam arii mees. Aha, jaameklee nevis uz lauka, bet jaapaskataas nu jau 100m aiz muguras palikushaa kalninjaa. Te jau bijushi daudzi, knapi samekleejam savu ruunu.

Uz naakamo punktu bija iespeejami 2 celji, viens ilgi pa mezju, bet 200m ietaupiijums, otrs normaals, bet garaaks, izveelamies garaako, jo stuurmanis saka, ka tas iisaakais shkjeersojot 2 upes (graavjus). Ja tas celjsh ir taads pats, kaa pirmais, tad tur noteikti braukt nevajag.

Celji paliek kanlainaaki, grantene bish shauraaka, bet ljoti patiikama.

It iipashi, kad nezini, kas daraas kalna otraa pusee ;-) Taa nu aizbraucam bez liekaam raizeem liidz Kaivei. Laika dafiga, nolemjam, ka laiks ideaals novakara pastaigai. Panjemam lukturus un dodamies uz aptuveni 600m attaalajiem kapiem. Saakumaa likaas, ka buus gruuti atrast, bet acis strauji pierod, zvaigznes ideaali izgaismo granteeto celju. Dodamies aptuveni uz vajadziigo pusi cauri alejai, no aizmugures tuvojas auto, aprunaajam vakara aktualitaates, izraadaas, vinjiem arii vajagot tieshi shovakar uz kapiem ;-). Noveelam veiksmi un dodamies pa pikja melnu aleju uz priekshu, vieniigaa nojausma, ka ejam pareizi ir tikai no taa, ka veel neviens nav paspeejis ar pieri ieskriet kaadaa kokaa. Opaa, kaadi naak pretim, ui, vinju tur ir daudz, visi nezin kaapeec tussee pa kapiem. Nodaram visas lietinjas un atkal kaatojam uz auto. Lieliska vakara pastaiga, mozjums un darba spars atkal ir kaulos.

Tagad tikai uz Pravinju karabaazi, labi, ka Tukums vairs nav sveshs ;-).

Pie Slampes nogriezjamies uz karabaazi, priekshaa kaads brauc, bet pazuud, nu, ja pazuud, taatad nogriezaas, nu mees arii nogriezaamies, izraadas, ne paaraak pareizi, bet tas nekas, par laimi bija veel viena iebrauktuve tajaa baazee. Satikaam arii golfu - vinjsh bija moraali sashauts, 1. par to, ka nebija ticis taalaak par mums tajaa celjaa, bet lielaaku paarsteigumu vinjam radiija pazudusii numurziime, par sho faktu vinju iepriecinaaja arii muusu komanda.

Braucam uz Imulaam, pa grants celju nezin kaapeec Golp foreva komanda no spogulja pazuda skatienam. :D Neviltots prieks par grants celjiem jau atkal pacelj garstaavokli.

Imulaas viss ir labi, uzeedam, mani paarnjem beernishkjiigs prieks, ka tur arii ir beernu stuuriitis, ietesteeju, mashiiniites labas, miedzinjsh arii saak naakt jau virsuu, nesaprotu, kaapeec citiem liekas tik nepienjemami, kas es tur atpuushos. :-D Rezumeejot - ideaala piektdienas vakara atpuuta. Paldies organizatoriem.

Ciparu vergiem iesaku izmest no mashiinas navigaaciju un aizmirst par asfalta un platu grants celju esamiibu - adrenaliins rodas pats no sevis ;-)

PS. Buutu zinaajushi, ka ar visu to nepareizo celju buusim pa vidam, tad buutu kaut vai ar rokaam cauri nesushi cauri tajaa pirmajaa celjaa.

PPS. Kaut kaadas bildiites arii buus, bet, protams, tikai taas neinteresantaakaas, interesantajos briizjos vajag komandaa pieviest arii dokumenteetaaju - hronistu, kuram sistu ar mietu, ja nebuut kaut kas iegraamatots.

Emīls un Berlīnes zēni
blonde paranoia
Uzvara.NET
Calibra.lv 666
Zinātniskā ekspedīcija 4x4
Netīrie veļi
wAlts
TAS gadījums
Calibra.lv 1
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy