Autoliste
Pasākumi | Autochase : Entanglement 2006 (2006-05-20) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

"Uzvara.NET"

Sveiki,

u tad staastiishu no skaljaakaas komandas skatu punkta, kas un kaa notikaas. Nu pasaakumam saaku gatavoties jau piektdien - kaa reiz skatiities Da Vinci Kodu, nu bet pirms tam sveeta lieta - starp darbu un kino maz druscin paguleet. Teikshu, ka paliidzeeja, miegs neuznaaca nevienu briidi sestdien.

Pienaaca sestdienas riits. Mozjamies 6:30. Knapi uzeestas brokastis, ka jau komandas biedri klauvee pie durviim. Izraadaas, shamie vakar auto iepirkushi, bet nu ne da auto - vienu no seetas aaraa, otru iekshaa. Uz pasaakumu jaadodas. Tiekam liidz UnoX. Uztankojamies.

Saakam jau sen zinaamo regjistraacijas procesu. Viss kaartiibaa. Starts veelaak, nekaa plaanots, bet nu tas taa visiem laikam. Iedod mums mazo pacinju - ar to tad arii buus jaaiztiek. Visu galvaas paviid "??!!!???!! WTF??!!!". Peec starta nobraucam uzreiz malaa, lai saprastu, kas vispaar jaadara. 15 minuutees speejam izdomaat tikai to, ka jaabrauc uz rietumu pusi. Ierodamies Lapmezjciemaa. Meitenes savaac vajadziigo info. Izdomaajam, ka taalaka vajag punktu kaut kur Kuldiigas apkaartnee, bet pa celjam jaaizbrauc gan Purva trasiite, gan arii Tuckumaa viss vajadziigais jaapanjem.

Lapmezjciema, Smaardes puse veel kaut cik zinaama, pareizo mezja celju atrodam aatri, viss notiek! :-) Bet kas tad tas? Auto taa kaa skaljaaks kljuvis - viss itkaa vietaa, bet nu troksnis lielaaks. Braucam taalaak. Nogriezjamies jau uz zemes celja. Tur vienaa briidii skanja paliek riktiig spooooortiska. Uzbraucu ar auto vidu uz bedres, lai redz, kas apakshaa daraas, kaa tad. Pie kolektora truba nu ir noluuzusi un aizmugureejais bundulis vairs turaas uz vienas gumijas. Domkrats, balkjis zem priekshratiem. pakaljrats nost, pats zem auto. Sienu klaat bunduli ar grabazjniekaa atrasto vada gabalu. Tikmeer meitenes aiziet jau mekleet to KP, jo taalu vairs nevajadzeetu buut. No aizmugures piebrauc viena no Enkura ekipaazjaam, bet vinji ir saprotoshi un var bish pakaveeties muusu darba veerojumos. Braucam taalaak. Izbraucam nelielaa taa kaa pljavinjaa, itkaa jaabuut tam KP tepat blakus. Es veel lietus uudens zaalee mazgaaju rokas un meegjinu izspriest, kur tad ir tas KP, tikmeer meitenes visu ir atradushas un pa kluso informee arii mani, ka viss ir kaartiibaa un jaabrauc. Nu neko, izbraucam uz mezja celju. Peec kaada laika sportiskaa skanja tiek papildinaata ar metaalisku shkjindonju pret celja akmenjiem - izraadaas vada gabals nekam neder - pushu ir. Atkal celjam augshaa, rats nost, shoreiz piesienam ar 3 lielajaam neilona astiiteem. Uzrodas VVZ apvieniibas veel viens biedrs, paarrunaajam jau redzeeto un dodamies taalaak. Taa kaa nu jau izpuuteejs turaas stingri, tad spooorta skanjas iedroshinaati metamies rakt grants celjus, salonaa valda jautrs gars, un briizjiem arii sajuusmas spiedzieni. Izraadaas, ka netiishaam esmam atradushi GIO ruunas startu. Jaa, tas ir iistais prieks, labi, ka bija chujs, ka tas smukais S liikums shoreiz nav jaanjem shkjeersaam, nez no kurienes uzradaas gan traktors ar piekabi, gan veselas 3 ekipaazjas aiz vinja. Nu jau dodamies mekleet naakamo purva KP. Nogriezjoties no asfalta skanjas kljuva pavisam skalja, pie tam atkal paraadiijaas metaaliskaa akmenju skanja. Shoriez nu ir noluuzusi otra truba, kas naak no kolektora uz videejo bunduli. Operatiivi tika pienjemts leemums, ka vismazaak traucee taas detaljas, kuras nav. :-) Bildes http://warez.kauguri.net/pic/thumbnails.php?album=99 Izraadiijaas, ka sagarinot izpuuteeju, viens taa posms tomeer iekshaa grabazjniekaa neiet - zaagjeejam nost galu.

Operaacijas laikaa piestaaj komanda ar mello Mitsuku, kuram VN ir RA23. Vopshem sakam, ka viss kaartiibaa, shamie dodas taalaak. Driizumaa jau tika panaakti, kaut ko ilgi peetiija uz zemes celja. Kad piestaajaam aizmuguree, tad shamie saaka kusteet taalaak, beidzot atradaam arii kaadu dubli, caur kuru RA tika knapi cauri, bet nu es jau neies stumt, taapeec tiek taa zampa forseeta iipashi nepiedomaajot, kas tur lejaa zem auto veel ir - jo nava vairs jau ko tur atstaat. Dublis uz visaam puseem un beedu nekaadu. Taa nu kopaa atradaam otru purvu punktu, kursh nu galiigi nebij purvaa. Tur jau tuseeja vairaakas komandas - pamatiigi stiprinaajaas gruutajam celjam. ;-)

Tukumaa viss bija labi, visu atradaam, bet veel neko nebijaam sapratushi kaa tiek uz otrajiem liimenjiem. Uzzvaniijaam cietiem VVZ biedriem. Izraadiijaas, ka REG un HYPREG ir nevis ruunas, bet gan regularitaates posmi, kas nu jau stabili ir nokaveeti. Sapratushi, ka nu ir piii, pilots eeda brokastpusdienu, bet stuurmanis kaut ko shtukoja. Braucam uz Sheeeru vai kaa to punktu sauc. Pie izbrauktuves satiekam VVZ apvieniibas tresho daliibnieku. Izstaasta, kaa to punktu atrast - izraadaas viegli (kad pateikts). Jaadur tik taisni liidz eglei un tad ar kaajaam jaapaiet pa labi. Kaa veelaak satiekoties tika secinaats, ka tiiri labi var arii peec skanjas mezjaa noteikt, kur atrodas auto, taa aatrumu un pagrieziena raadiusu aptuveni 1km attaalumaa. :-) Grasamies jau doties prom, bet kas ta nu? Pakaljdure vairs ciet neturas. Izlaizjam barinju enkuru aaraa. Tikmeer grabazjniekaa tiek samekleets kaut kaads puushamais, tiek sapuusts visaas skjirbaas un peec treshaas klauves dure turaas ciet tiiri labi. Liidz asfaltam nonaakam ar Enkuriem gandriiz vienlaiciigi.

Kandavas pusee atrodot to punktu zem tilta beidzot saakam saprast visu to ruunu noziimi, varbuut taapeec, ka nu jau no spooorta skanjas saak arii taa kaa galva saapeet. Atkal tresho komandu satiekam - izstaastaam, kur mekleet to patiltes punktu. Atrodam arii otros legjendas punktus kaut kur starp Kandavu un Jaunpili. Vispaar forshi - starts jaasaak no kaut kaadas maaju tacinjas gala un tad jau viss sanaak. Prieks bija neaprakstaams, kad shito atkodaam, tiesa, vajadzeeja ash 3 reizes rinkjot, kameer to pareizo baudas punktu atradaam.

Galva saap, ka labaak noskruuveet un nolikt plauktinjaa. Uzzvanam Calibra.lv 1. Izraadaas, ka muusu iedomaatais chekpoints ir nevis pie Jaunpils, bet gan Vecmokaas. Njaa, labi, ka nebijaam neko taalu aizbraukushi. Peec vairaakkaarteejaam konsultaacijaam arii atradaam to punktu karjeraa. Saule jau taa kaa uz rietu gribeeja mesties, bet neko, reekjinam un liekam uz taas pashas melnbaltaas kartes vajadziigos punktus. Kur ziimulja punkts apziimee aptuveni mezja kvartaalu. Meegjinam atrast 3. liimenja pirmo punktu. Izraadaas, ka to punktu nevar atrast pat vieteejo maaju iedziivotaaji, kuri bija patiikami paarsteigti par izraadiito interesi. Galva saap jau taa, ka vairs padomaat nevar - aizmuguree dziivojoshie teeli jau gulj (pie 100db skaljuma). Un pilots ar stuurmani kruiizee uz finisha pusi, kura atrashanaas vieta tika uzzinaata no VVZ biedriem.

Soljanka ar saldeejumu bija baigi labaa. Bija pat tik laba, ka gandriiz tuuliit devaamies uz maaju pusi, lai iesliigtu jaukaa siltaa vannaa un peec tam nemostos liidz pasham sveetdienas dienvidum.

Paldies organizatoriem par shaadu te izklaidi, bija forshi, vot tikai kartes gan bija pashvakas un iepaziistinaat ar ruunu sisteemu buutu bijis dikti jauki vismaz jau ieprieksheejaas dienas vakaraa. Pusi dienas justies kaa mulkjim pat nezinot ko mekleet - taa es veel nekad nebiju juties. PALDIES!

nstigater
BMW 320i '83 (ar spooorta skanju)
BMW 525i '89

"G & K"
Jānis D & Līga & Normunds (tiesneši)
"Nachos Racing"
"Pavēlnieki"
"RA"
"vēl apspriedīšos"
"Zaķi & pilnpiedziņa"
"blonde paranoia"
"Uzvara.NET"
"Poor man's Ferrari"
"Stūmēji"
"Zaļais Citrons"
"Zaķi & pilnpiedziņa"
"Zaļais Citrons"
maara
"Enkura Brigāde"
"wAlts II"
"wAlts" pilots
"wAlts" stūrmanis
calibra.lv 1
rukSTi Nr.5
"The Power of Dream"
"Enkura Saules" Nr.21
Kā blonde paranoia samezglojās...
"FONONS"
Shameejie & draugi
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy