Autoliste
Pasākumi | Autochase : Entanglement 2006 (2006-05-20) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

"RA"

Kopumaa pasaakums bija ljoti labs, ja neskaita izmaksas… ;-) Starteejaam pilniigi bez saprashanas, ko dariit, jo iedotie papiiri taadaa riita agrumaa nespeeja apskaidrot muusu praatus. Peec tiesneshu ieteikuma devaamies Tukuma virzienaa, - "pa celjam pielekshot, ko dariit" ;-) Protams, pieleca arii. Saprataam, ka jaatiek liidz pirmaa liimenja punktiem un tad tur arii dabuusim informaaciju taalaakaam darbiibaam. Punkti bija diezgan izkliedeeti, noleemaam njemt triis, kas vairaak blakus kartes labajaa augsheejaa malaa. Ljoti paliidzeeja nopirktaa Tukuma rajona kraasainaa karte, jo liidzi iedotajaa neko daudz nevareeja saprast - mazie celinji izpluudushi un neskaidri redzami. Bet nu paarmest jau neko nevar, jo tika teikts, ka jaanjem sava karte, kas mums arii bija. Pirmais meegjinaajums tikt peec kontrolpunkta beidzaas ar aplauzienu, jo celja viduu bija izbeerta kaudze ar skaidaam vai kas tamliidziigs - braucaam apkaart, no citas puses. Otrais punkts gaaja gruutaak, jo peec visiem apreekjiniem tam jau sen vajadzeeja buut, kameer mees tik braucaam un braucaam un braucaam. Bet beigaas aizbraucaam un atradaam ;-) Treshaa bija legjenda no tiltinja. Te gan saskreejaas triis ekipaazhas un brauca rindinjaa, mees patraapiijaamies peedeejie. Nedaudz pazuda interese braukt, ja priekshaa raada celju, bet - vareejaam tak pagaidiit, kameer ieprieksheejie aizbrauc un tad... toties pie finisha bijaam pirmie, jo nesaminstinaajaamies, kaa paareejaas ekipaazhas. Tas gan pilniigi bez svara, jo neba jau nu laiks bija svariigs shajaa posmaa... Taatad triis punktus atradaam ljoti viegli, lai arii briizhiem likaas, ka paliksim mezhaa, jo celji bija taadi jociigi. Devaamies uz ceturto, kad gadiijaas nelaime un motortelpaa sarautaas smiltis iedarbojaas uz gjeneratora siksnu, kaa rezultaataa taa paarstaaja pildiit savas funkcijas. Izsauktais evakuators nogaadaaja Tukuma servisaa, kur siksnu operatiivi nomainiija un cereejaam doties taalaak, tak... auto nedarbojaas, kompresijas nav, servisa puishi saka - zobsiksna un vaarsti... nu ko... nu neko ;-) viss beidzies. Zheel. Bija doma nopirkt kaadu auto un paarskruuveet numurus, bija doma finisheet ar satiksmes autobusu, bet neko no taa neizpildiijaam.Par apriikojumu - muusu riiciibaa bija 3 zilas pildspalvas, 1 sarkana, kalkulators, kompass, kraasaina karte. Ak jaa, sarkans un dzeltens markjieris arii. Tas arii viss. Veelaak vakaraa saaku domaat, ka nodereetu GPS, bet taads ar karti iekshaa - tas paliidzeetu nepaskriet garaam iistajam krustojumam, kas gadiijaas pilniigi regulaari ;-) Bet par to padomaasim naakoshreiz. Pie tam - organizatori jau nedod GPS koordinaates tam punktam. Bet varbuut dod? Godiigi - neieskatiijos tajos papiiros, pilniibaa paljaavos uz stuurmani, domaaju tikai, pa kuru celju labaak braukt un vai vispaar varees izbraukt ;-) Plusi.Patika pati ideja - puzle no vairaakiem posmiem. Tieshaam interesanti. Labpraat buutu to izpildiijis liidz galam. Miinusi. Cik nu mees paspeejaam... bet:

Ø vieniigaas muusu izbrauktaas legjendas finishaa kontrolpunkts neatradaas tur, kur ieziimeets legjendaa. Tas bija ielikts nevis otrajaa bunkuraa no kreisaas, bet gan otrajaa no labaas. Protams, labi pamanaams, bet - tomeer nevietaa.

Ø Citai legjendai, kuru tikai plaanojaam braukt, nevareejaam atrast finishu, jo pie komentaariem nebija pierakstiits, ka tas ir finishs.

Ø Kontrolpunktu lielaa izkliede arii pie miinusiem. Domaaju, ka labaak buutu bliivaak. Ekipaazhu izkliedi vareetu menedzheet kaut kaa savaadaak - ar laikiem, uzdevumiem, vai kaa citaadi.

Neskatoties uz beediigo pieredzi, brauksim atkal ;-)

Vilnis (RA)

"G & K"
Jānis D & Līga & Normunds (tiesneši)
"Nachos Racing"
"Pavēlnieki"
"RA"
"vēl apspriedīšos"
"Zaķi & pilnpiedziņa"
"blonde paranoia"
"Uzvara.NET"
"Poor man's Ferrari"
"Stūmēji"
"Zaļais Citrons"
"Zaķi & pilnpiedziņa"
"Zaļais Citrons"
maara
"Enkura Brigāde"
"wAlts II"
"wAlts" pilots
"wAlts" stūrmanis
calibra.lv 1
rukSTi Nr.5
"The Power of Dream"
"Enkura Saules" Nr.21
Kā blonde paranoia samezglojās...
"FONONS"
Shameejie & draugi
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy