Autoliste
Pasākumi | Autochase : Entanglement 2006 (2006-05-20) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

"Nachos Racing"

Nu tad taa - shis Autolistes pasaakums ekipaazhai ar nosaukumu "Nachos Racing" jau ir 5-tais. Vislabaak veicaas 2004.gadaa, kad tika ieguuta 2.vieta kopveerteejumaa, savukaart, visliktaak - "Maldugunii" - kad izstaajaamies ar paarsistu benziinbaaku :) Tachu CHASE ir svariigs ar to, ka tas bija atvadu pasaakums baltajam BMW, kas peedeejos gadus uzticiigi bija kalpojis kaa "atvelkamais" auto, jo shodien tas tika beidzot paardots (ak cik zheel bija no taa shkjirties, tachu visam reiz pienaak beigas).

Bet shoreiz ne par beediigo :)

Palasoties daliibnieku komentaarus par pasaakumu, sapratu, ka jaauzraksta arii savs viedoklis, jo dazhiem indiviidiem buutu deriigi tomeer ielaagot jauko krievu sakaamvaardu: "Poslje draki kulakami njemashut" :) Taa kaa pie CHASE finisha pasaakuma organizeeshanas mani piesaistiija jau ziemaa, par pashu sacensiibu gaitu muusu ekipaazhai nebija nekaadas skaidriibas liidz briidim, kad sanjeemaam sacensiibu dokumentaaciju startaa. Protams, no tajaa mineetajaam liidzi njemamajaam lietaam mums iztruuka lineaals, kompass un Tukuma rajona karte, jo neuzskatiijaam taas par iipashi svariigaam lietaam :) Tachu papeetot nolikumu, saprataam, ka vismaz bez lineaala un kompasa neiztikt, taapeec iegaadaajaamies tos pa celjam: koka lineaals (cena 0.12Ls) tika iegaadaats Lapmezhciema pastaa, vienkaarshs kompass (cena 2.70Ls) - Tukumaa makshkjernieku veikalaa "Pludinjshs". Karti izmantojaam to pashu organizatoru pieshkjirto - taapeec dazhos gadiijumos naacaas drusku pamaldiities.

Tikliidz nostarteejaam, staajaamies malaa, lai saprastu vismaz aptuveno virzienu, tachu ar 10-15min tam bija par maz, taapeec devaamies uz nosaciito 0.KP jeb Krasta ielas "Statoil", kur tika iegaadaata kafija un saprasts virziens un galvenaas CHASE vadliinijas. Rezultaataa - braucaam uz Lapmezhciemu. Tikmeer pa celjam tika vismaz paaris reizes pa diognaali paarlasiits nolikums (kas veelaak, protams, atspeeleejas...). Ierodamies Lapmezhciemaa... protams, priekshaa jau 9.ekipaazha. Taalaak viss notiek taadaa kaa vairaak vai mazaak steigaa, kaa rezultaataa, caurumus, ta mees izkniebaam kontrolkartee, tachu koordinaatas pierakstiit aizmirsaam - tachu pateicoties atsauciigajiem Enkuristiem apmainjaa pret hintiem un tipiem taas tika ieguutas Gio legjendas finishaa.

Taalaak jau viss notika vairaak vai mazaak viegli, lieki neiespringstot un nelauzhot auto. Taa nu ar riktiigu rezervi ierodamies regularitaates startaa, kur bijaam pat aatraak nekaa SLK tiesneshi... ;) Mieriigi paarpiipojot tika parunaats ar Kolli un sagaidiits regularitaates starts - aiziet! Celjsh pa pirmo videejais aatrums 75km/h... beigaas pat bija par leenu, jo lai nedabuutu apsteidzi, kuru taapat dabuujaam naacaas atmesties diezgan pamatiigi. Taa nu leenaam shkjirot regularitaates lapas un veiksmiigi pabraucot garaam abaam SLK peekshnji saprotam, ka peec neregularitaates atkal seko regularitaate ar videejiem aatrumiem! FCUK! Nu neko - tie tiek steigaa sareekjinaati, bet rodas jautaajums - ja shajaa posmaa buus SLK, pie kaa tad taa piesiesies, jo posmaa, kuraa nebija regularitaates, nav noteikts aatrums - liidz ar to nav iespeejams izskaitljot laiku, kuraa mums tiiri teoreetiski vajadzeetu atsaakt regularitaati. Tachu tas viss, kaa izraadiijaas bija lieki - jo SLK tur nebija :) Taa nu godiigi izkraameejaam peedeejo S-veidnieka liikumu un nofinisheejaam 2 min peec minimaalajaam 45min. Rezultaataa - 1mie :) Taalaak jau sekoja vairaak vai mazaak liidziiga braukshana pa Tukuma rajona celjiem, liidz nonaakam Umon startam, kur saprotu, ka kaut kas nav labi ar prieksheejo labo riteni ... protams, "miikstais" iemeties. Nu neko - nomainam uz rezerves riteni un braucam taalaak legjendas, liidz peekshnji apjaustam, ka leenaam tuvojas beigaam jau maksimaalais 12h kontrollaiks (kaa veelaak izraadiijaas, tas tika pagarinaats par 1h, tachu...), tachu veel jaapaspeej savaakt 3.liimenja KP. Taa nu griezham uz Pastarinja muzeju - viss jauki, forshs celjsh, kalnains, liikumains, ar labu granti, bez "trepes" - liidz tiekam liidz muzejam, kur izraadaas ir tikai X koordinaate!!! Te nu stuurmanim naacaas veelreiz parskriet diognaali paari, lai saprastu, ka Y koordinaate nebuut neatrodas tur, kur bija domaats braukt (legjenda, kas saakaas pie Puures), bet gan pilniigi preteejaa virzienaa! Un galvenais - liidz kontrollaika beigaam palikusi mazaak kaa 1 stunda... Nu neko - vilkaam uz gjeneraalja Bolshteina muzeju peec Y koordinaates jeb, pareizaak sakot, tikai peec kompostiera, jo finisha dislokaacijas vieta man jau bija zinaama ieprieksh ;) Taalaak, ja neskaita to, ka veel padsmit minuutes maldiijaamies, lai atrastu to Bolshteina muzeju, tomeer nofinisheejaam 10 min. pirms 20:00, kas bija muusu saakotneejais max. kontrollaiks.

Taalaak jau vareeja baudiit finisha priekshrociibas - atpuusties, paeest, iedzert alu, paarunaat ar citiem daliibniekiem "kas un kaa" un gaidiit rezultaatus :) Galvenais, kas iepriecinaaja, bija 1.vieta regularitaatee. Lai arii pasaakums bija gruuts, tachu tas nebija neiespeejams. Viens no muusu "nosleepumiem" rezultaata sasniegshanaa bija tas, ka mees ne mirkli nedomaajaam par ieguustamo vietu kopveerteejumaa un neskaitiijaam punktus, taapeec tajaa briidii, kad pazinjoja par muusu ekipaazhas 3.vietu, bija drusku taads kaa paarsteigums :)

ebkuraa gadiijumaa liels paldies jaasaka organizatoriem, un, jo sevishkji, Maarai un Enj :) Cerams, ja viss notiks kaa plaanots, tad uz rudeni buus gatavs jaunais "atvelkamais" auto, tachu ja nee - tiek mekleets (labaak) stuurmanis (nekaa pilots) ar savu auto - iisaak sakot - sponsors ;)

Reinis a.k.a. nFo_wORm

Piepilde no sturmana puses:) - katra zina beigas nolemt pagarinat kontrollaiku par 1h bija sakarigs lemums, bet tai bridi vajadzeja padomat ari par to ka kompenset cilvekiem, ka ir ieradusies noteiktaja laika. Jo nu 1h laika mierigi vareja izpildit vel kadu kontrolpunktu un tie jau butu kadi papildus paris tukstosi punktu. Ka saka, speles laika noteikumus mainit ir nezolidi, bet sai situacija tas ir saprotams, jo loti liela dala neieklavas 12h, tad vismaz vareja pieskirt bonusu tiem, kas ieklavas:) Katra zina nakotne rikojot tik komplicetus pasakumus, varetu ieviest ari amatieru grupu. Man jau patika, ka bija kompliceti, bet nu cilvekiem kam tas ir pirmas sacensibas bija loti pagruti saprast.

"G & K"
Jānis D & Līga & Normunds (tiesneši)
"Nachos Racing"
"Pavēlnieki"
"RA"
"vēl apspriedīšos"
"Zaķi & pilnpiedziņa"
"blonde paranoia"
"Uzvara.NET"
"Poor man's Ferrari"
"Stūmēji"
"Zaļais Citrons"
"Zaķi & pilnpiedziņa"
"Zaļais Citrons"
maara
"Enkura Brigāde"
"wAlts II"
"wAlts" pilots
"wAlts" stūrmanis
calibra.lv 1
rukSTi Nr.5
"The Power of Dream"
"Enkura Saules" Nr.21
Kā blonde paranoia samezglojās...
"FONONS"
Shameejie & draugi
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy