Autoliste
Pasākumi | Rallijs Kollis 2003 (2003-05-01) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Laasums :)

Citiem vaardiem - veel arvien nebiju sanjeemusies uzrakstiit visu to, ko domaaju par pasaakumu iisteniibaa. Paaraak daudz sakaamaa... Pie tam laba...:) Taada jau ir taa cilveeka skaudraa daba - vispirms izcelt to, kas saruugtina (tas par UnoX), labais jau tapat skaidrs, ka pienaakas....:D

Laboshos, buus gari un pamatiigi...Iisaak nemaaku :) Kas negrib, lai nelasa - bet organizatoriem noteikti jaaizlasa sekojoshaa un peedeejaa rindkopa! :)

Nu tad luuk: Pats Rallijs bija LIELISKS! Visvairaak mani sajuusminaaja taa smalkaa sisteema, kas bija visos posmos, ar cipariem saistiitaa... Viltiibas sleepaas visur, un peec rezultaatiem redzams, ka 100% taas atkost nebija izdevies nevienam... Arii "vienkaarshie" posmi nemaz tik vienkaarshi nebija, visus, pie tam, vareeja "sarezhgjiigot" peec sirds patikas, izveeloties mezha celjus, viltiigas atskaites sisteemas, vai vienkaarshi baudot dabu! Laiks arii bija ideaals braukshanai - maakonjains, bet bez lietus. Un veejsh man vienmeer ir paticis. :)

_Pirmais posms_ Maldiishanaas pa Latvijas aareem. Lielisks, bet tomeer sasteigts pasaakums - bet tas labi - iisaa laikaa aptvert to, kas attieciigajaa regjionaa vispaar ir atrodams, ja kas iepatiikas - var aizbraukt speciaali citreiz un leenaam visu izoshnjaat. Ljoti atbilst nosaukumam - Ieraugi to, kam ikdienaa pabrauc garaam.

_Jautaajumi_ Iipashs prieks par 1.papildjautaajuma atrashanu :) Gribeetos zinaat, kas iisti bija jaaatbild uz 3.papildjautaajumu? Visiem, kas ir meegjinaajushi to dariit, ir N. Paareejie jautaajumi bija visnotalj nepaarprotami. Videejais pateereetais laiks PIE objekta uz vienu jautaajumu mums sanaaca akuraat 3.0 min.

_Daba_ Taa kaa izveeleejaamies nepopulaaru marshrutu - vispirms braucaam uz "leju", uz Saatu bazniicu, tad vareejaam papriecaaties par burviigu briedi, kas akuraat bija iznaacis klajaa laukaa ar meerkji tikt apkaart padziljam graavim, ko vinjsh sameeraa leeni un graciozi arii izveica. SKAISTI!:) Veel arii uzjautrinaajos par staarkji, kas notveeris sev nepiemeerota svara guvumu veeja braazmu deelj knapi speeja palidot. Visu laiku tas palielais guvums vinju "vilka" uz leju. Nebiju redzeejusi, ka staarkji meedz staipiit tik lielus objektus... Ja nu vieniigi bildees, kur staarkji neesaa cilveekbeernus... Varbuut jaasaak ticeet?! :P Ljoti patika Zentenes muizhaa augoshaa milzu iive. Fantastisks koks...

_Otrais posms_ Legjenda. Jautrs, bezgala jautrs pasaakums, iipashi celjojums pa vieteejo stadionu...:D Man jau patika shis veids, kaa chakareet cilveekus... Patiik taa muljkjiigaa sajuuta, kas rodas sekojot legjendas apziimeejumiem un galiigi vairs neapzinoties reaalo vietu, kuraa atrodamies. Patiik man stuurmanjot peec legjendaam...:)

_jaukums_ Legjendaa atziimeeto posmu "Shauri, leenaam, biistami, skaisti" - apseedushie beernelji, kas mirdzoshaam aciim veroja neparasti daudzskaitliigo, vinju maajaam garaam braucosho, mashiinu paraadi. Jauki, sirsniigi beerni, kas maaja ar rokaam un smaidiija un aakstiijaas!:) Prieks, ka vismaz vinji neizskatiijaas neapmierinaati par "iebruceejiem". Un skaisti tai vietaa tieshaam arii bija!:)

_Treshais posms_ Orienteeshanaas. Apakshnosaukums - mashiinas laushana, vismaz muusu gadiijumaa...:D Praatiigaak, protams, vareeja, bet mees negribeejaam. Pieveicaam egli paari celjam paarkritushu (citreiz jaanjem kaads zaagjiitis), dabuuju paplunchaaties pa pavasariigi siltajaam peljkjeem mashiinu stumjot, vaardu sakot, peec visa shitaa celjsh 4.posmaa likaas ja ne gluds, tad pilniigi pienjemams...:P Gints dabuuja nebiistami iztrakoties, kas arii bija meerkjis :)
Shii posma miiklu patiesiibaa neatmineejaam, optimaalo marshrutu neizveeleejaamies, bet optimaalajaa buutu bijis paaraak maz jaabraukaa, taapeec labi vien ir, ka nebijaam pietiekoshi attapiigi.

_Ceturtais posms_Liinija. Relatiivi vienkaarshaakais, bet kljuudiities jau bija kur. Un ljoti labi, ka taads mieriigs - tomeer jau nogurums bija klaat peec visa ieprieksh pieredzeetaa. Ljoti patika izsniegtais darba riiks! :)

_Piektais posms_ Mums izpalika, sakaraa ar pastaigaam gar un pa juuru.:)

Veelreiz paldies daudzajiem organizatoriem, ruupiigi paardomaats likaas shis pasaakums! Liidz siikumiem! Paldies par ieguldiito darbu, ceru, ka arii organizatoriem ir kaads gandariijums par paveikto, kas tieshaam bija liimenii un deva iespeeju lieliski atpuusties, pie tam radoshi un uzzinot daudz jauna! :) Noteikti var prasiit augstaaku
daliibas maksu par shitik veerieniigu un labu pasaakumu! Labaakais ir tas, ka pasaakums ir taads, kur apbalvojumi TIESHAAM nav tas buutiskaakais (lai gan nenoliedzami ljooooti patiikami pie taadiem tikt!), pats lielaakais apbalvojums ir IESPEEJA TAADAA PASAAKUMAA PIEDALIITIES! Paldies par to! :)

Cerot uz taadiem pasaakumiem atkal -
Laasma, TAS gadiijums, (VW Scirocco)

Girtonkuls
Imants Skerstens
LaikaMasina
PiepZz
Imants Skerstens
Prusaks
K.
Laasums :)
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy