Autoliste
Jaunumi

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Par wap lietošanu reģistrācijai un citām vajadzībām  (2008-07-25)

Pieteikšanās rudens pasākumam veicama, izmantojot Autolistes WAP sistēmu, kas atrodama adresē

http://acevo.tosteris.com

Tai var piekļūt gan no mobilajiem tālruņiem, kas atbalsta WAP 2.0 protokolu, gan no populārākajām personālo datoru pārlūkprogrammām (pārbaudītās - Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari).

Organizatori iesaka savlaicīgi izmēģināt WAP sistēmas lietošanu ar tehnisko aprīkojumu, ko ekipāžas plāno izmantot pasākuma laikā.

Ekipāžas, kuras piedalījās AutoChase: eVocation, var izmantot esošos kontus un paroles. Ja parole ir aizmirsta, šajā lapā

http://acevo.tosteris.com/?Form=PasswordReminder

var pasūtīt paroles atgādinājuma nosūtīšanu uz ekipāžas reģistrēto e-pasta adresi. Ja ir aizmirsta gan parole, gan reģistrētā e-pasta adrese, nāksies vien pažēloties par nepietiekamu biezpiena īpatsvaru savā ēdienkartē Organizatoriem, nosūtot vēstuli uz 2008@autoliste.lv.

Pārējiem naksnīgu lielceļu un bezceļu romantikas cienītājiem, nepieciešams reģistrēt jaunu ekipāžu WAP sistēmā. Tas ir izdarāms šajā lapā

http://acevo.tosteris.com/?Form=Registration

Visām ekipāžām - gan jaunajām, gan vecajām - obligāti jānorāda sekojoši

atribūti:

Nosaukums

Kontaktpersona

Mobilā tālruņa numurs

SMS-pasta adrese (skatīt "Īsziņa no interneta" LMT mājas lapā http://www.lmt.lv/lv/index.php?pageid=3005001007), lai Organizatori varētu ģošivo i serģito spamot pasākuma laikā (un varbūt arī pirms tā) uz jūsu telefoniem

E-pasta adrese

Ekipāžas var jau šobrīd norādīt arī pasākuma laikā izmantojamā transportlīdzekļa reģistrācijas numuru, marku un modeli. Šī informācija ir obligāti jāsniedz līdz pasākuma startam.

Pēc tam, kad ekipāža ir ievadījusi WAP sistēmā visus obligātos atribūtus, tā var pieteikties uz rudens pasākumu. Pieteikšanās pasākumam nozīmē ekipāžas vēlmi piedalīties. Reģistrācija pasākumam nozīmē Organizatoru apstiprinājumu par visu formalitāšu, t.sk., dalības maksas, nokārtošanu. Pieteikšanās beidzas, kad ir *reģistrētas* 30 ekipāžas. Tas nozīmē, ka pieteikšanos var izpildīt arī 60 ekipāžas, taču tikai un vienīgi Organizatori (pamatojoties uz ekipāžu uzcītību, veicot prasīto) izšķirs, kādā secībā tās tiks reģistrētas. Ekipāžas var atteikties, kamēr tās nav reģistrētas.

Bez tam Organizatori aicina piedalīties aptaujā par rudens pasākuma vēlamo formātu, izpildot kvestu "Gatavošanās rudens pasākumam".

Atsauksmes par mūsu iepriekšējiem pasākumiem  (2010-03-07, papildināts 2014-01-08)
Arhīvs
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy